Vil du bidra?

Å lage og drive en Autismepodden krever mye og er en omfattende og tidkrevende jobb.

Derfor har jeg nå etter å ha vurdert mulighetene kommet frem til at jeg bør finne en eller flere samarbeidspartnere, gjerne noen som er har erfaring med bruk av WordPress, redigering/ produksjon av podcast, musikk eller liknende og ikke minst har kunnskap om autisme.

Å jobbe med Autismepodden er en intellektuelt spennende og krevende jobb. Gjennom jobben møter man nye og interessante mennesker og gjennom samtaler lærer vi selv og andre nye ting og en får muligheten til å bidra til kunnskapsutvikling og å motvirke fordommer.

For meg er Autismepodden en drøm satt ut i live!

Om du selv ønsker eller du kjenner noen som kan være interessert i å inngå et samarbeid håper jeg du tar kontakt! Det er mange ulike oppgaver en kan ha og om man trenger ikke å selv delta på podcasten. Det er også behov for folk som kan hjelpe til med det praktiske som lydredigering, planlegging, skriving av blogginnlegg osv. Alt du bidrar med vil selvsagt bli kreditert deg på her nettsiden.

Jeg har ikke mange krav til de som eventuelt ønsker å samarbeide, men Autismepodden skal fortsette å være en seriøs kunnskapskilde og aktiv bidragsyter i autismedebatten. Det er derfor viktig at eventuelle samarbeidspartnere tar oppgaven på alvor.

Det er på ingen måte forpliktende å ta kontakt og jeg håper virkelig det er noen som kan være interessert!

Ved interesse kan du ta kontakt på kontaktskjemaet under eller benytte messenger. Skriv gjerne noe om deg selv og hvorfor du ønsker å bidra. Jeg vil da ta kontakt med deg pr e-post eller messenger slik at vi eventuelt får avtalt et møte/ intervju på Teams. Om jeg får mange interessenter er det ikke sikkert jeg kontakter alle!

Dette er ikke lønnet arbeid!

Autismepodden har ingen inntekter, kun utgifter og det er derfor ingen som tjener penger på podcasten.

Om du ønsker å bidra i arbeidet med Auismepodden kan du fylle ut skjemaet under og skrive litt om deg selv og hva du ønsker å bidra med.

Send inn din henvendelse


Oppdag mer fra Autismepodden

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Kategorier

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette.  Les mer

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!