Bøker

 • Anmeldelse: Autisme og mental helse

  I boken Autisme og mental helse tar redaktør Sissel Berge Helverschou og et team av eksperter for seg det intrikate forholdet mellom autismespekterforstyrrelser (ASD) og mental helse. Boken er en dyptgående utforskning av de komorbide psykiske tilstandene som ofte ledsager ASD, og den belyser de diagnostiske og terapeutiske utfordringene som er forbundet med disse tilstandene.

 • Chronicle of a Field Retold: Autism Science in Profile

  Instead of reflecting on autism through studies or statistics, for Spectrum’s fifth annual book, we sought a more personal lens: the lives of the people who research the condition.

 • Anmeldelse av: Autisme og aldring i et utviklingsperspektiv

  I boka Autisme og aldring i et utviklingsperspektiv tar forfatteren Nils Kaland for seg et til nå lite omtalt område innen autisme, nemlig aldring. For selv om autisme er en livslang tilstand omhandler brorparten av forskning og litteratur som publiseres barn og ungdom. Det er dermed stor mangel på god litteratur som nettopp tar for seg autismen i et livslangt utviklingsperspektiv, noe Kaland her tar et grep for å løse.

 • Oscar har autisme

  Dette er ingen fagbok, men er laget spesielt med andre barn i tankene. På hver annen side er det et kort avsnitt med korte setninger som forklarer, eller snarere forteller om flere av de ulike sidene ved autisme.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Kategorier

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette.  Les mer

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!