Om

Velkommen til min hjemmeside. I bloggseksjonen poster jeg jevnlig innlegg om temaer som er av betydning for meg. Ellers er det å finne ulik informasjon Asperger syndrom ol. rundt i sidens statiske deler.

Øverst på siden finner du en navigasjonsmeny som linker til alle tilgjengelige ressurser på denne nettsiden.

Om noen har temaer de kunne ønsket at blir tatt opp i bloggen er det bare å ta kontakt ved å bruke kontaktskjemaet på siden “Kontakt”.

Jeg håper at dere finner denne siden interessant og nyttig. Om dere gjør det ta gjerne å følg bloggen og del innlegg fritt.

Spør meg om du lurer på noe!

For det er lov å spørre om alt!

Spørsmål kan sendes inn med kontaktskjemaet eller på messenger. Jeg besvarer ved første anledning. Husk at det er lov å spørre om alt!

Appell om funksjonshemmedes rettigheter

Appell om funksjonshemmedes rettigheter av Sondre Bogen-Straume. Avholdt 07.09.2019 på torget i Sandefjord Kommune.

Foreningen Talerør

Jeg er leder i Foreningen Talerør, vi mener at alle har rett til å bli hørt, derfor skal vi jobbe for at de gruppene som i dag ikke blir hørt får en sterk og klar stemme.

Det er også målet mitt med denne bloggen!

Vi skal aktivt jobbe for at alle mennesker uavhengig av f.eks. funksjonsnivå, kjønn, hudfarge, legning, religion m.v.

Da Foreningen Talerør ikke har én spesifikk målgruppe liknende Handikapforbundet og Foreningen fri, vi jobber istedet for å forene de ulike røstene i samfunnet om det felles mål å skape et inkluderende samfunn der alle har like muligheter til å lykkes.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første og eneste podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Mer om podcastens produsent finnes her!

Kategorier

%d bloggere liker dette: