Søker deltagere: Hvordan påvirker sosiale medier oppfattelsen av autisme?

Ingjerd Skafle

Mitt navn er Ingjerd Skafle og jeg er stipendiat ved Høgskolen i Østfold og Universitetet i Oslo. I mitt doktorgradsprosjekt undersøker jeg hvordan sosiale medier påvirker oppfattelsen av autisme. Derfor vil jeg gjerne intervjue autistiske personer over 18 år som bruker sosiale medier. Det vil ikke være noen spesielt sensitive temaer som blir tatt opp, og man kan få tilsendt spørsmålene på forhånd hvis ønskelig. Intervjuet gjennomføres fysisk (ca. 45-60 min), og intervjuet gjennomføres et sted som passer for deg (Jeg holder dog til på Østlandet). Jeg søker 12 personer til å delta. Alle opplysninger blir lagret på et sikkert lagringssted. Videre vil alle personopplysninger bli anonymisert, og man kan trekke seg fra deltagelse når som helst. Etter prosjektet er avsluttet slettes alle data.

Her er min profil på Høgskole i Østfold sin nettside: https://www.hiof.no/hvo/personer/und-forsk-ansatte/ingjerds/

Hvis du ønsker å delta eller å vite mer, ta gjerne kontakt på e-post: Ingjerd.Skafle@hiof.no, eller på tlf. 48127933.

Vennlig hilsen, Ingjerd Skafle


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Kategorier

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette.  Les mer

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!