Støtt Autismepodden!

Det er verken enkelt eller gratis å drive en podcast og blogg. Derfor håper jeg du ønsker å støtte Autismepodden!

Du kan støtte Autismepodden økonomisk ved å donere noen kroner til drift. gjennom PayPal eller bankgiro 2480 27 92642.

Her er vår donasjonsgaranti.

Det er mange måter du kan støtte oss på, for eksempel kan du følge oss på Facebook, Twitter, instagram og direkte her på bloggen. Videre kan du dele innlegg og episoder på sosiale medier og andre plattformer. Ved å gjøre det er du med på å gjøre Autismepodden mere kjent og dermed øke kunnskapen om autisme i samfunnet.

Autismepodden ønsker å gjøre autister, pårørende og fagpersoners opplevelser, erfaringer og kunnskap tilgjengelig for alle på en sentral plass. Derfor ønsker vi å publisere dine tekster som leserinnlegg!

Du kan sende inn ditt leserinnlegg til Autismepodden ved å benytte skjemaet under. Ikke alle innsendte tekster vil bli publisert! Før en tekst blir publisert får du beskjed og du vil selvsagt bli oppført som forfatteren av innlegget.

Leserinnlegg kan også sendes på e-post til post@autismepodden.no. Husk å oppgi fullt navn og annen relevant informasjon i e-posten.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Kategorier

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette.  Les mer

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!