Psykisk helse

  • Anmeldelse: Autisme og mental helse

    I boken Autisme og mental helse tar redaktør Sissel Berge Helverschou og et team av eksperter for seg det intrikate forholdet mellom autismespekterforstyrrelser (ASD) og mental helse. Boken er en dyptgående utforskning av de komorbide psykiske tilstandene som ofte ledsager ASD, og den belyser de diagnostiske og terapeutiske utfordringene som er forbundet med disse tilstandene.

  • Co-occurring conditions in autistic teens increase with age

    The health conditions that tend to accompany autism in adolescence grow even more prevalent by early adulthood, according to a new longitudinal study. The findings underscore the importance of continually screening for these conditions in autistic children as they age, especially as they transition from pediatric to adult care.

  • Hjelp! Hjelp! – Men ingen hjelp å få!

    Psykiatrien i Norge er av begredelig kvalitet, for om du ikke er normal får du ikke hjelp. Med normal mener jeg at du må passe inn i rigide behandlingsforløp, om ikke kan det bli utfordrende å få hjelp!

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Kategorier

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette.  Les mer

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!