Personvernerklæring

På denne siden finner du Autismepoddens Personvernerklæring.

For informasjon om opphavsrett til innhold på dette nettstedet se: Opphavsrett

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.autismepodden.no

Nettstedet eies og drives av: Sondre Bogen-Straume

Postadresse: St. Olavs Gate 18B, 3110 Tønsberg

E-post: post@autismepodden.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Kontaktskjemaer

Kontaktskjemaene innhenter ditt oppgitte navn og e-postadresse. Dette er nødvendig slik at vi kan svare på din henvendelse.

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg», vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

De innsamlede dataene benyttes til analyse av aktivitet og interesser fra nettstedets brukere. Disse dataene blir utelukkende benyttet for å forbedre nettstedets innhold.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Opplysningene som blir innsamlet på dette nettstedet blir ikke delt.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet, lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer levert av Aksimet.

Din kontaktinformasjon

Jeg kan kontaktes her.

Tilleggsinformasjon

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Dette nettstedet benytter opplysninger fra WordPress.com, Jetpack og Aksimet som alle er underlagt Automattics personvernerklæring, samt Google Analytics.

Mer om informasjonskapsler levert av Automattic som benyttes på denne siden.
Privacy Notice for Visitors to Our Users’ Sites.
Googles personvern og vilkår
Mer om personvern fra Google
Sikring av dataene dine

Innsendt materiale

Ved å sende inn materiale, informasjon, ideer osv. til Autismepodden gir du Autismepodden ubegrenset, avgiftsfri, vedvarende, global, ugjenkallelig rett og lisens til fritt å bruke, endre, viderelisensiere og publisere slikt Innsendt materiale, samt produsere derivert materiale derav.

Innsender står ansvarlig for å ha de nødvendige rettigheter til materialet, samt at materialet ikke gjør inngrep i tredjeparts rettigheter. Innsender står ansvarlig for eventuelle økonomiske tap eller kostnader rettighetsbrudd medfører.

Brukerens ideelle rettigheter som opphavsmann etter Åndsverkloven §§ 2 og 3 skal ivaretas av Autismepodden.

Lydmeldinger

Glelder lydmeldinger samlet inn i skjemaet: https://form.jotform.com/221356710614045

Autismepodden ved Sondre Bogen-Straume eier alt innsendt lydmateriale. Lydmaterialet kan, om ikke annet er spesifisert i skjemaet, benyttes uten begrensninger i podcastproduksjonen.

Innsendt lydmateriale lagres sikkert i nettsky (OneDrive for bedrift).

Ubenyttet lydmateriale kan kreves slettet av innsenderen. Det er dermed ikke mulig å kreve benyttet lydmateriale slettet.

Personopplysninger innhentet i skjemaet benyttes på følgende måter:

  • Navn: Når lydmaterialet eventuelt benyttes i podkasten blir innsenders navn nevnt om innsender har godkjent dette under innsendingen. Innsender kan reservere seg mot at navn blir gjort kjent om det ønskes at spørsmålet er anonymt.
  • E-post: Benyttes utelukkende internt for å varsle innsender om at lydmaterialet benyttes og når det publiseres. Eksempelvis for å sikre at innsenderen av spørsmål får lyttet til svar.
  • Telefonnummer: Kun til intern bruk. Eksempelvis om vi ønsker å komme i kontakt med innsenderen for å oppklare ting, sikre at innsenderen er komfortabel med publisering, aldersbekreftelse m.m.

Aldersgrense: Du må være over 16 år for å kunne sende inn lydmateriale.


Oppdag mer fra Autismepodden

Abonner for å få de siste innleggene sendt til din e-post.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Kategorier

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette.  Les mer

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!