Kvakksalveri

Det finnes utallige former for alternativ behandling mot autisme, men felles for alle er at de ikke virker! Hadde disse behandlingene fungert ville helsevesenet tilbudt dem og de hadde ikke vært alternative.

Det finnes ingen behandling som kan kurere autisme. Det inkluderer dietter som kun har en effekt om det er en bakenforliggende intolleranse, og da har de tilsvarende effekt som å fjerne annet ubehag som stein i skonna.

Vitaminer og mineraler har ingen dokumenterbar effekt på autisme og er generelt oppskriften på kostbar urin! Har du ikke noen mangler er det utelukkende negative konsekvenser av å ta vitamintilskudd, spesielt de fettløslige vitaminene (A, D, E og K) 1Fettløselige vitaminer finnes hovedsakelig i fettholdige matvarer. Disse vitaminene blir fordøyd og oppsugd sammen med fettet. Overdoser av disse, kan gi forgiftninger. Derfor må en være nøye med doseringen av fettløselige vitaminer i form av tabletter eller konsentrater.

Alternative behandlinger er svært ofte kostbart og noen er også direkte farlige!

Under er en video om akupungtur (ikke relatert til autisme). Jeg har valgt å legge den ved da akupungtur er noe mange mener og tror at virker, men som faktisk har liten til ingen medisinsk effekt!

Akupungtur som behandlingsform for autisme har forøvrig ingen effekt i følge forskning, noe som kanskje ikke er rart med tanke på at akupungtur ikke virker…

Homeopari fungerer ikke – Hvertfall ikke bedre en vanlig vann eller sukker!

Jeg gidder ikke å skrive opp alt av type behandlinger som ikke virker og henviser dere heller til å lese mer om dette på Research Autism. Klikk her for å bli vidresendt!

Noter

  • 1
    Fettløselige vitaminer finnes hovedsakelig i fettholdige matvarer. Disse vitaminene blir fordøyd og oppsugd sammen med fettet. Overdoser av disse, kan gi forgiftninger. Derfor må en være nøye med doseringen av fettløselige vitaminer i form av tabletter eller konsentrater.

Oppdag mer fra Autismepodden

Abonner for å få de siste innleggene til din e-postboks.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Kategorier

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke nettstedet aksepterer du dette.  Les mer

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!