Ikke vær en idiot – Stem ved valget

Ikke vær det antikkens grekere kalte idiot (ἰδιώτης (idiōtis)) – Stem ved valget.

Uavhengig av hvilke parti du er mest enig med – eller sagt på en annen måte, minst uenig med bør du avgi din stemme ved årets valg. For jeg er sikker på at du som de fleste andre har en mening om hvordan samfunnet burde være og hvem som burde styre landet.

De ulike partiene har politikk som på ulike måter vil påvirker din hverdag positivt og negativt.

Å stemme tar deg kun noen få minutter og gjøres enkelt hos landets ulike stemmelokaler. Det er mulig å avgi forhåndsstemme ved alle stemmelokaler i landet. På valgdagen må stemme avgis på ditt lokale valgkontor.

Du kan finne mer informasjon om valg og stemmegivning på Valg.no og på din kommunes hjemmesider.

Hvilke parti skal jeg stemme på?

Du kan sjekke hvilke parti du er mest enig med ved å ta NRKs valgomat her!

Du kan også lese gjennom de ulike partienes programmer på deres hjemmesider:

Styreleder, kursarrangør og likeperson for Autismeforeningen i Norge Vestfold lokallag, Produsent og host for Autismepodden og Leder av Foreningen Talerør.
Jobber for et varmere samfunn der alle uavhengig av legning, kjønn, funksjonsnivå, rase m.m. har like muligheter. Har organisasjons- og ledererfaring fra frivillige, interessepolitiske organisasjoner og politisk parti. Holder kurs samt driver podcast og blogg om autismespekterforstyrrelser. Er aktiv brukerrepresentant og har erfaring fra diverse samarbeid med spesialisthelsetjenesten. Vært folkevalgt til Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Tønsberg kommune.
Stiftet i 2019 Foreningen Talerør da jeg opplever at det er flere grupper i samfunnet som ikke har en stemme. Foreningen Talerør er "den inkluderende foreningen" som skal være et talerør for alle grupper - også de som i dag ikke har en interesseorganisasjon som fremmer sin sak.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første og eneste podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Mer om podcastens produsent finnes her!

Kategorier

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 558 andre abonnenter

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!

%d bloggere liker dette: