Har vært fraværende

Jeg har dessverre i en lengre tid vært fraværende på bloggen. Det er flere grunner til dette men en av de er at jeg for tiden flytter fra min hybel på Jarlsberg Hovedgård til ny hybel i Tønsberg sentrum.

En annen er at jeg lenge her fundert på hva jeg skal skrive… Det er liksom ganske rart, jeg har masse rart å skrive om, men samtidig skrivetørke.

Liten oppdatering ellers!

Nå har jeg da altså skrevet mitt første leserinnlegg i Tønsbergs Blad, noe som resulterte i at jeg ble kontaktet av NRK Vestfold som ønsket meg i intervju på radioen, deretter ble det skrevet en artikkel på NRK Vestfolds nettside. Neste uke, til onsdagen skal jeg tilbake til Tønsbergs Blad for å bli intervjuet der, og de skal lage en ordentlig artikkel av det.

Vidre skal jeg den 27.02.18 holde kurs om autismespekterforstyrrelser på Kysthospitalet for de ansatte (aner ikke hvor mange av de som skal være der).

Siden sist har jeg også blitt vara i styret til Autismeforeningen i Vestfold og nestleder i Tønsberg SV.

Det er ironisk, men jeg hater oppmerksomhet. Må nok si at det er en bieffekt av å stå frem i media, og noe jeg må tåle.

Tilbake så fort ting roer seg ned med flyttinga!

Styreleder, kursarrangør og likeperson for Autismeforeningen i Norge Vestfold lokallag, Produsent og host for Autismepodden og Leder av Foreningen Talerør.
Jobber for et varmere samfunn der alle uavhengig av legning, kjønn, funksjonsnivå, rase m.m. har like muligheter. Har organisasjons- og ledererfaring fra frivillige, interessepolitiske organisasjoner og politisk parti. Holder kurs samt driver podcast og blogg om autismespekterforstyrrelser. Er aktiv brukerrepresentant og har erfaring fra diverse samarbeid med spesialisthelsetjenesten. Vært folkevalgt til Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Tønsberg kommune.
Stiftet i 2019 Foreningen Talerør da jeg opplever at det er flere grupper i samfunnet som ikke har en stemme. Foreningen Talerør er "den inkluderende foreningen" som skal være et talerør for alle grupper - også de som i dag ikke har en interesseorganisasjon som fremmer sin sak.


0 Replies to “Har vært fraværende”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første og eneste podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Mer om podcastens produsent finnes her!

Kategorier

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 558 andre abonnenter

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!

%d bloggere liker dette: