Kysthospitalet SiV HF

Da har jeg endelig fått den endelige forespørslen fra Kysta ang. å holde kurs om Asperger Syndrom for deres ansatte. Det kommer til å bli veldig gøy å få undervise helsepersonell om hvordan det er å leve med denne diagnosen og forhåpentlig vis kan jeg hjelpe til med å forbedre tilbudet deres til personer med autisme.

Jeg var innlagt for utredning av migrene og leddplager her for omtrent et halvt år siden og som alltid fortalte jeg villig om hvordan jeg opplevde tilbudet deres fra mitt ståsted, samt hva som generelt er styrker og svakheter jeg har.

Når jeg skulle bli utskrevet fikk jeg den hyggelige forespørslen fra en av ergoterapautene der om jeg kunne være intressert i å komme og fortelle litt om dette til flere en bare de jeg var i kontakt med under mitt opphold.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første og eneste podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Mer om podcastens produsent finnes her!

Kategorier

Støtt Autismepodden

Det er ikke gratis å produsere podcast og ha nettside, noe jeg bekoster av egen lomme. Om du liker Autismepodden og ser dens samfunnsnytte håper jeg du vil være med å bidra til å dekke de nødvendige utgiftene som følger av å spre viktig informasjon om autisme.

Les mer ved å følge denne linken!

 

Planlegger du å lage en nettside?

Jeg er en fornøyd kunde og har selv to domener med web hosting hos One.com

Om du benytter denne linken får du kr. 110,- i avslag og jeg mottar samme beløp av One.com

%d bloggere liker dette: