Jeg er meg selv!

Kom aldri å si at jeg skal være noe annet en det jeg er!

Ja neglelakk!
Jeg liker godt å bruke neglelakk. Det startet med at jeg testet ut forskjellige ting for at folk skulle se annerledes på meg. det endte med neglelakk og jeg digger det!

Hvorfor være noen annen en man er?

Jeg hadde ikke klart å skulle være noen annen en den jeg er. Den jeg er er en gutt på 20 år som har Asperger syndrom, AD/HD, Ikke-organisk forstyrrelse av søvn-våkenrytmen, med Vitiligo, astma, lettere angst og problemer med mellommenneskelige sosiale relasjoner.

Desuten er jeg homofil (soper, homse osv), og politisk aktiv.

Ja jeg bruker neglelakk. Jeg synes det er fint/ kult, og jeg føler av en merkelig grunn at jeg blir mer “usynlig” med det på… Dvs. jeg føler at folk fokuserer på mine istedet for på resten av meg. Kan føles som at folk ikke lenger legger like mye merke til mine snurrigheter når de ser neglelakk (noe folk mener er snurrig at menn bruker).

Men det er vil ikke sånn at kun damer/ jenter kan bruker sånt?

Før i tiden var det vanligere at menn brukte sminke, man kan vel også si at det til tider var vanligere at menn sminket seg en kvinner.

Så jeg sier som netflix-serien heter: Haters Back Off!

Styreleder, kursarrangør og likeperson for Autismeforeningen i Norge Vestfold lokallag, Produsent og host for Autismepodden og Leder av Foreningen Talerør.
Jobber for et varmere samfunn der alle uavhengig av legning, kjønn, funksjonsnivå, rase m.m. har like muligheter. Har organisasjons- og ledererfaring fra frivillige, interessepolitiske organisasjoner og politisk parti. Holder kurs samt driver podcast og blogg om autismespekterforstyrrelser. Er aktiv brukerrepresentant og har erfaring fra diverse samarbeid med spesialisthelsetjenesten. Vært folkevalgt til Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Tønsberg kommune.
Stiftet i 2019 Foreningen Talerør da jeg opplever at det er flere grupper i samfunnet som ikke har en stemme. Foreningen Talerør er "den inkluderende foreningen" som skal være et talerør for alle grupper - også de som i dag ikke har en interesseorganisasjon som fremmer sin sak.


Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første og eneste podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Mer om podcastens produsent finnes her!

Kategorier

Abonner på nettstedet via e-post

Oppgi e-postadressen din for å abonnere på dette nettstedet og motta varsler om nye innlegg via e-post.

Bli med blant 557 andre abonnenter

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!

%d bloggere liker dette: