Endring av host

Hei.

Jeg er i prosessen med å endre podcasthost og det vil derfor kunne være noen problemer med å få tilgang til podcasten. Jeg håper å få fikset dette hurtigst mulig. Om du opplever problemer ta gjerne kontakt slik at jeg får gjort de endringene som er nødvendig.

Episode 3: RDA (PDA) med Stian Orm
I denne episoden får vi besøk av Stian Orm som er autist, driver kompetansebedriften Autismekonsult og er medforfatter av artikkelen "Pathological Demand Avoidance: en transaksjonell atferdsanalytisk forklaringsmodell uten patologi" publisert i Norsk Tidsskrift for Atferdsanalyse. Vi skal snakke om hva RDA (PDA) er, hva forskningen på området viser, mulig tilrettelegning …
Hvordan det er å være autist med Olav Helland
I denne episoden blir vi bedre kjent med Olav Helland som forteller sin historie som hvordan det er å være autist. Vi snakker om alt fra arbeid til skole og inkludering.
Litt om meg og podcasten
Litt om meg og podcasten
Endelig en podcast om Autisme på norsk!
Endelig en podcast om Autisme på norsk!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Om autismepodden

Autismepodden er Norges første og eneste podcast om autisme. Vårt mål er å formidle faglig korrekt informasjon uten å miste autistenes stemme – For hvem er vel egentlig de virkelige autismeekspertene?

Mer om podcastens produsent finnes her!

Kategorier

Du er offline. Koble til internett for å laste nytt innhold!

%d bloggere liker dette: